Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie regelen Dordrecht

Crematie regelen Dordrecht door Uitvaartzorg De Groot

Het is van enorm belang om een goed verzorgde uitvaart te laten regelen voor uw overleden dierbare. Een mooie uitvaart helpt de nabestaanden namelijk bij het rouwproces. Want niets is belangrijker dan het nemen van een afscheid van uw dierbare. Wanneer u ons de uitvaart voor u laat verzorgen, helpen wij u hier enorm graag mee. Want wij van Uitvaartzorg De Groot hebben als prioriteit om een uitvaart te verzorgen waarbij de wensen van de overleden dierbare en van de nabestaanden centraal staan. Een persoonlijk afscheid, die het leven van de dierbare reflecteert. Hierbij zullen wij u volledig ontzorgen en alles regelen wat er maar te regelen valt. Dan heeft u de tijd en de ruimte om te rouwen, nu dit nodig is tijdens een emotionele en zware periode. Wilt u een crematie in Dordrecht laten regelen door Uitvaartzorg De Groot, neem dan contact met ons op.

Laat Uitvaartzorg De Groot een prachtige uitvaart verzorgen en de crematie in Dordrecht regelen

Wij zullen naar al uw wensen luisteren en binnen de mogelijkheden kijken wat er gedaan kan worden. Want er is meer mogelijk bij een uitvaart dan u denkt. U kunt namelijk zelf de uitvaart locatie bepalen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een locatie waar uw overleden dierbare fijne herinneringen heeft gehad. Zo wordt de uitvaart nog persoonlijker en nog mooier. Ook hebben wij zelf onze uitvaart locaties die wij voor u ter beschikking stellen. U kunt alles over de uitvaart van een locatie en meer mogelijkheden erbij vinden door hier te klikken. Bent u benieuwd naar de kosten die komen kijken bij een crematie? Dit kan van veel afhangen. Daarvoor raadpleegt u deze pagina. Als uw dierbare recentelijk overleden is, moet u ons contacteren om de verzorging van het lichaam te laten doen. Dat doet u op de contact pagina of op onze Facebook pagina. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

.