Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartonderneming Arkel

Uitvaartonderneming Arkel kunt u vinden bij Uitvaartzorg de Groot 

Uitvaartonderneming ArkelUitvaartzorg de Groot helpt u graag bij het nadenken over het afscheid. Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare kan dit heel moeilijk en emotioneel zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd er niet naar staat om een uitvaart te regelen. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Wij ondersteunen u graag bij het nemen dan moeilijke beslissingen. Met het bespreken van uw wensen kunnen wij u al voorstellen doen aan de hand van onze mogelijkheden. 

Uitvaart de Groot heeft dan ook vele mogelijkheden om een waardig afscheid te creëren. Het belangrijkste voor ons is dat u er een goed gevoel aan over houdt en dat het voldoet aan uw wensen. Daarom doen wij alles op maat. Ook vinden we het belangrijk om mee te gaan in de ontwikkelingen, zo kunnen wij u altijd aanbieden waar u naar op zoek bent. Wij hopen dat wij u wat rust kunnen bieden. 

Een waardig afscheid organiseren op een passende locatie 

Bij Uitvaartzorg de Groot bieden wij u tegenwoordig ook de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen. Soms kan niet iedereen fysiek aanwezig zijn bij de uitvaart, met een livestream kan toch iedereen het afscheid volgen. Daarnaast kan dit ook opgeslagen worden, zo kan het altijd nog eens terug gekeken worden. Wij bieden u ook onze eigen locatie aan, hier heeft u de mogelijkheid om het afscheid te organiseren. Ons uitvaartcentrum is huiselijk ingericht, zo willen wij een vredige sfeer creëren. 

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een externe locatie. Dat kan bijvoorbeeld wanneer u een stille crematie wilt houden. In de omgeving zijn vele mooie locaties te vinden waar u een waardig afscheid kunt organiseren. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het vinden van de juiste locatie. Wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Ons team vertelt u graag nog meer. 

.