Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Arkel

Begrafenis Arkel laten verzorgen door Uitvaartzorg de Groot 

Begrafenis ArkelBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een begrafenis in Arkel? Dan bent u bij Uitvaartzorg de Groot aan het juiste adres. Onze uitvaartverzorgers begeleiden u graag persoonlijk en zijn betrokken bij de organisatie van de begrafenis in Arkel. Met onze ruime ervaring kunnen wij u goed bijstaan in deze moeilijk periode. Wij begrijpen dat het nu lastig om belangrijke beslissingen met betrekking tot de begrafenis in Arkel te moeten nemen. Daarom nemen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen.

Bij Uitvaartzorg de Groot is uw laatste wens in vertrouwde handen. Als u ervoor kiest uw dierbare te laten begraven in Arkel heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een traditionele begrafenis te organiseren. Ook is het tegenwoordig mogelijk om uw dierbare te laten begraven op een natuurbegraafplaats in de omgeving van Arkel. Uw wensen zijn hierin uiteraard het belangrijkste.

Uw dierbare laten begraven met de hulp van Uitvaartzorg de Groot 

Voor het organiseren van de uitvaart in Arkel zijn er dus verschillende locaties. Ook kunt u gebruik maken van een van onze vestigingen. Als u uw dierbare wilt laten begraven in Arkel, kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum in dit dorp. Onze uitvaartcentra zijn ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren waar u het laatste afscheid kunt organiseren. Vanzelfsprekend beschikken al onze locaties over alle faciliteiten die u nodig heeft. Zo is er een aula die geschikt is voor de plechtigheid en beschikken we over een ruimte waar achteraf nagepraat kan worden. 

Daarnaast hebben wij ons eigen verzorgingsteam die u kan helpen bij de verzorging van uw dierbare. Ook beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Belangrijke waarden voor ons zijn persoonlijk contact, geduld en aandacht. Dus laat het ons gerust weten wanneer u ons nodig heeft. Ook voor vragen of meer informatie over onze mogelijkheden mag u altijd contact met ons opnemen. 

.