Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Groot Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg De Groot!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9 op basis van 64 recensies

Het verzorgingsteam & Rouwvervoer

Ons ervaren verzorgingsteam staat voor u klaar! Wij zullen u begeleiden om samen tot een persoonlijk en waardig afscheid van uw dierbare te komen. Verder beschikken wij over ons eigen rouwvervoer.

Ons verzorgingsteam

Bij Uitvaartzorg De Groot hebben wij ons eigen vaste uitvaartverzorgers in dienst. Stuk voor stuk hebben we jarenlange ervaring en doen we er alles aan om samen met u de uitvaart te organiseren die u voor ogen had. Wij staan dag en nacht voor u klaar om onze zorgwerkzaamheden uit te kunnen voeren. Onze uitvaartverzorgers zullen altijd deskundig, geduldig en zorgzaam te werk gaan. Voor meer informatie over ons verzorgingsteam kunt u altijd contact met ons opnemen!

Rouwvervoer

Wij beschikken over ons eigen rouwvervoer. Bij een overlijden zijn wij daarom als uitvaartzorg zelf in staat om de overledene te kunnen overbrengen naar  de opbaar locatie. Ook kunnen wij de overledene verzorgen. Dit kan zowel bij ons op locatie als bij u thuis. Als u het fijner vind kunt u natuurlijk ook zelf de overledene verzorgen, eventueel onder onze begeleiding of advies.

Contact

Wilt u meer informatie over ons verzorgingsteam en/of rouwvervoer? Neemt u dan gerust contact met ons op! Onder deze pagina zult u onze contactgegevens en ons contactformulier vinden. Onze contactgegevens zijn ook te vinden op onze contactpagina.