Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Cremeren Werkendam

Uw geliefde laten cremeren in Werkendam met Uitvaartzorg de Groot

Wanneer uw geliefde overleden is staat de tijd even stil. Er moet zoveel geregeld worden en u heeft natuurlijk ook tijd nodig om rustig afscheid te nemen. Wij van Uitvaartzorg de Groot zorgen ervoor dat het afscheid een waardig afscheid is. Samen met u laten wij de laatste wensen met betrekking tot de uitvaart uitkomen zodat de dag een mooie en fijne herinnering is. Uitvaartzorg de Groot heeft verschillende uitvaartlocaties in Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant. Als u uw geliefde wilt laten cremeren in Werkendam is dit uiteraard mogelijk. Wij vinden het belangrijk om mee te gaan in de hedendaagse verwachtingen van een uitvaart, en passen ons ook aan wanneer dat nodig is. Ook vinden wij aandacht aan de overledene en nabestaanden zeer belangrijkCremeren Werkendam, wij geloven dat persoonlijke aandacht zorgt voor betere, kwalitatieve zorg. U heeft gekozen om te vertrouwen in ons, en het is onze taak om dit vertrouwen niet te beschadigen.

Uw wensen zijn prioriteit

U en uw geliefde dierbare staan bij ons centraal. Uw uitvaartleider zal samen met u al uw wensen bespreken zodat deze correct vertaald kunnen worden in de organisatie van de uitvaart. Ook wanneer u een kleiner budget heeft zal de uitvaartleider zijn best doen om uw prioriteiten tot werkelijkheid te brengen. Wij snappen het goed als u een kleiner budget heeft voor de organisatie van de uitvaart maar dit hoeft niet te betekenen dat er minder mogelijk is. Samen met uw uitvaartleider halen jullie het beste uit uw budget door de prioriteiten naar boven te halen. Als u meer informatie wilt over de kosten kunt u onze website bekijken. Wanneer u vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u ons 24/7 contacteren, wij staan altijd voor u klaar. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!