Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Cremeren Sleeuwijk

Met Uitvaartzorg de Groot uw geliefde cremeren in Sleeuwijk

Laat ons de zorg uit uw handen nemen als uw geliefde dierbare is overleden. U heeft tijd nodig om alles te verwerken en in alle rust afscheid te nemen. Bij ons, Uitvaartzorg de Groot, wordt er voor u en uw geliefde gezorgd zodat de uitvaart een waardig afscheid wordt. Wij hebben verschillende uitvaartlocaties in Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant. Dus u kunt uw dierbareCremeren Sleeuwijk  ook laten cremeren in Sleeuwijk. Uitvaartzorg de Groot brengt uw laatste wensen in werkelijkheid en zorgen ervoor dat uw nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. Wanneer uw geliefde komt te overlijden staat de wereld even stil. Er moet enorm veel geregeld worden voor de uitvaart en dit hoort u natuurlijk niet alleen te doen. Samen met uw uitvaartverzorger kunt u alles tot werkelijkheid brengen. Van een stille crematie tot het plannen van een uitgebreid afscheid met bijvoorbeeld een high-tea, alles is mogelijk!

Laat ons helpen met het organiseren van de uitvaart

De organisatie van een uitvaart is niet zomaar iets, er moet veel geregeld worden zodat de dag perfect voor u is. De kosten van een uitvaart zijn ook niet een klein puntje. Maar bij Uitvaartzorg de Groot snappen wij het goed als u een kleiner budget heeft. Samen met uw uitvaartleider wordt alles uit uw budget gehaald doordat uw prioriteiten naar boven worden gehaald. Uw uitvaartleider is altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen dus als u van gedachte veranderd is dit uiteraard geen probleem. U en uw wensen staan bij ons centraal.

U kunt op onze website meer lezen over de kosten van een uitvaart, hopelijk kunnen uw vragen daar beantwoord worden. Als dit niet zo is kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen als dat nodig is. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook!