Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Cremeren Hardinxveld

Cremeren Hardinxveld door Uitvaartzorg De Groot

Cremeren HardinxveldBent u op zoek naar een uitvaartondernemer die het cremeren van uw dierbare in Hardinxveld kan verzorgen? Wij van Uitvaartzorg De Groot staan dag en nacht klaar om u verder te helpen met het verzorgen van een waardig afscheid. Uitvaartonderneming De Groot is een bekend adres voor het laten verzorgen van uitvaarten in de omgeving van Hardinxveld. U kunt ons uitvaartcentrum vinden in Gorinchem. Ons uitvaartcentrum beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor een complete afscheid. Zo beschikken wij over een aula, en een ruimte waar er gelegenheid is voor een hapje en drankje na de ceremonie. Wellicht wilt u het afscheid op een andere locatie laten verzorgen dan onze uitvaartcentrum. Dit is bij ons altijd een mogelijkheid. Meer over een zogenoemde ‘stille crematie’ kunt u lezen op onze website. Wilt u meer weten over het laten cremeren en laten verzorgen van het afscheid in Hardinxveld, lees dan verder.

Laat het cremeren en het afscheid in Hardinxveld volledig regelen door het team van Uitvaartzorg De Groot

Wij van Uitvaartzorg De Groot weten hoe lastig de periode is van het overlijden van een dierbare. Daarom staat persoonlijke aandacht bij ons centraal. Wij staan voor u klaar tijdens deze hectische en tijdrovende periode. Alles wat omtrent het cremeren in Hardinxveld geregeld kan worden, zullen wij voor u regelen. Zo wordt u volledig ontzorgd, en heeft u de ruimte en tijd om te rouwen. U krijgt door ons een vaste uitvaartverzorger toegewezen, waarmee u de wensen van het afscheid zult bespreken. Aan de hand van uw persoonlijke wensen gaan wij onze uiterste best doen om een afscheid te verzorgen, naar wens van de overleden dierbare en de nabestaanden. Dit kan dus zowel in ons eigen uitvaartcentrum, of op een locatie naar uw eigen keuze. Heeft u vragen over het cremeren in Hardinxveld of omgeving, dan horen wij die graag. Contacteer ons via de contact pagina of via onze Facebook pagina.