Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Werkendam

Crematie Werkendam regelen met Uitvaartzorg De Groot 

Crematie WerkendamHet overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze periode moeten er veel beslissingen genomen worden. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd hier op dit moment niet naar staat. Uitvaartzorg De Groot is zorgvuldig en heeft aandacht voor uw wensen. Wij regelen uitvaarten in de regio Gorinchem. Wanneer u hulp nodig heeft bij het regelen van een crematie in Werkendam, staan wij voor u klaar. 

Bij het regelen van een uitvaart zijn veel mogelijkheden. Wanneer u wilt kiezen voor een crematie heeft u verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stille crematie. Dit houdt in dat de crematie van het lichaam plaatsvindt in het crematorium, voor het afscheid kiest u een andere locatie. U kunt kiezen voor veel verschillende locaties, wij zijn bekend met vele locaties in de omgeving. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van een locatie met de juiste sfeer. 

Locatie naar uw wensen 

U kunt natuurlijk kiezen voor een locatie in de prachtige natuur, aan een meer of in een bos. Ook is het mogelijk afscheid te nemen in een locatie die binnen is. Bij Uitvaartzorg De Groot beschikken we over meerdere locaties verspreid door het land, u hoeft niet te kiezen voor een locatie die dicht bij uw woonplaats is. Uiteraard beschikken al onze locaties over alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw uitvaart. Zo is er een aula aanwezig en een ruimte waar na afloop een drankje en hapje genuttigd kan worden.

Bij Uitvaartzorg De Groot hebben wij onze eigen vaste uitvaartverzorgers. Ze hebben allemaal jarenlange ervaring en staan dag en nacht voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers gaan deskundig, geduldig en zorgzaam te werk. We zullen met u alle mogelijkheden doorspreken. Uw wensen zijn voor ons het belangrijkste. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.