Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie regelen Arkel

Crematie regelen Arkel met Uitvaartzorg De Groot

Crematie regelen ArkelHet overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op zo’n moment moeten er veel beslissingen genomen worden. Het is begrijpelijk dat uw hoofd hier niet naar staat. Uitvaartzorg de Groot is er om u volledig te ontzorgen. Wij hebben aandacht voor uw wensen. Uitvaartzorg de Groot regelt uitvaarten in de regio Gorinchem. Wij staan voor u klaar. Kleinschalig en huiselijk, persoonlijk en betrokken met meer dan 25 jaar ervaring. 

Bij onze organisatie zijn er veel mogelijkheden. Zo kunnen wij u helpen met het plannen van een kleine plechtigheid tot het plannen van een uitgebreid afscheid. Het gaat erom dat het eruit komt te zien zoals u het voor ogen heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stille crematie. Ook bieden wij nazorg voor de nabestaanden. We hebben verschillende vestigingen en bieden u dus ook verschillende locaties aan voor de uitvaart. Daarnaast beschikken we over ons eigen rouwvervoer. 

Persoonlijke begeleiding staat voorop bij Uitvaartzorg De Groot 

Als u kiest voor een stille crematie betekent dit dat het crematorium alleen gebruikt wordt voor de crematie van het lichaam en neemt u afscheid op een andere locatie. Het heeft een aantal voordelen. Zo is het vaak goedkoper, is er meer mogelijk qua planning en mag u zelf een locatie uitzoeken. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar een locatie die bij u past. U heeft de optie om uit vele verschillende uitvaart locaties te kiezen, als u zelf iets in gedachten heeft is dit ook bij ons te regelen. 

Bij Uitvaartzorg De Groot houden wij altijd een oog op de ontwikkelingen in de samenleving en passen wij ons hier op aan wanneer dit nodig is. Maar we zullen altijd achter het idee van persoonlijke begeleiding blijven staan. Bij ons is vertrouwen tussen de u en de uitvaartverzorger enorm belangrijk. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op.