Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.1 op basis van 89 recensies

Crematie Gorinchem

Crematie Gorinchem verzorgd door Uitvaartzorg De Groot

Crematie GorinchemWilt u een prachtig afscheid van uw dierbare laten verzorgen? En wilt uw dierbare graag gecremeerd worden? Laat Uitvaartzorg De Groot u dan verder helpen. Uitvaartzorg De Groot is een ervaren uitvaartonderneming die gevestigd is in Gorinchem. Bij ons kunnen de laatste wensen vervult worden voor uw dierbare. Aan de hand van uw wensen gaan wij namelijk een prachtig afscheid verzorgen. Wanneer u de uitvaart door ons laat verzorgen, geven wij u altijd persoonlijke begeleiding. Onze persoonlijke aandacht staat centraal bij ons en zorgt voor een hogere kwaliteit in onze dienstverlening. U krijgt door ons een uitvaartleider toegewezen die zijn of haar uiterste best gaat doen om een waardige uitvaart te verzorgen voor uw dierbare. De uitvaartleider is uw eerste aanspreekpunt en u zult al snel kennismaken met hem of haar wanneer u ons contacteert. Wilt u meer weten over een crematie verzorgd in Gorinchem, lees dan verder.

Laat een prachtige afscheid en de crematie in Gorinchem verzorgd worden door Uitvaartzorg De Groot

Wanneer u ons voor het eerst contacteert, komt ons verzorgingsteam naar u toe om de verzorging van het lichaam te doen. Ons team staat dag en nacht voor u klaar. Daarbij zal u ook kennis maken met een van onze uitvaartleiders. Dit wordt uw vaste aanspreekpunt bij de uitvaart van uw dierbare. De uitvaartleider zal samen met u en de nabestaanden in een uitgebreid gesprek gaan om alle wensen voor de uitvaart te bespreken. Aan de hand van uw wensen wordt er een waardig afscheid verzorgd, die de overleden dierbare voor ogen had. Er is veel mogelijk bij een uitvaart. Zo kunt u onder andere zelf een locatie uitkiezen, mits dit mogelijk is. Wij kijken graag naar de beschikbaarheid van uw wens. Meer hierover leest u op deze pagina.

U kunt ons altijd bellen, mailen of berichten op onze Facebook pagina. Wij horen graag van u.