Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenisondernemer Werkendam

Begrafenisondernemer Werkendam vindt u bij Uitvaartzorg de Groot 

Begrafenisondernemer WerkendamWanneer u een dierbare verliest is dit een ingrijpende gebeurtenis. De periode die daarop volgt is moeilijk en emotioneel. Het regelen van een uitvaart kan dan soms best lastig zijn. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg De Groot voor u klaar. Zij kunnen u ondersteunen in deze moeilijke tijd. Onze medewerkers nemen uw zorgen uit handen en gaan samen met u aan de slag om een waardig afscheid te kunnen organiseren. 

Uitvaartzorg de Groot is een kleinschalige onderneming die uitvaarten verzorgt in de regio Gorinchem. Wij stellen uw wensen centraal en bieden u verschillende mogelijkheden om hier aan te kunnen voldoen. Onze medewerkers gaan deskundig te werk en zijn persoonlijk en betrokken. Met meer dan 25 jaar ervaring, weten wij hoe wij u goed bij kunnen staan. Wij weten daarom ook wanneer wij een stapje terug moeten doen en zorgen er tegelijk voor dat u geen zaken over het hoofd ziet.

De vele mogelijkheden van Uitvaartzorg de Groot 

Bij Uitvaartzorg De Groot heeft u vele mogelijkheden om de uitvaart naar uw wens in te vullen. Zo kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van ons uitvaartcentrum. Dit hebben wij huiselijk ingericht om zo een vredige plek te creëren om afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Daarnaast hebben wij een vast verzorgingsteam in dienst. Zij staan dag en nacht klaar om u van dienst te zijn. Ons verzorgingsteam kan uw dierbare verzorgen, natuurlijk kunt u dit ook zelf of samen met ons doen.

Ook zijn wij in het bezit van ons eigen rouwvervoer. Dit betekent dat wij uw dierbare naar de opbaar locatie kunnen vervoeren. Deze locatie kan in ons uitvaartcentrum zijn, maar dat kan ook bij u thuis zijn. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden of ons team, neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.