Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis regelen Sleeuwijk

Begrafenis regelen Sleeuwijk door Uitvaartzorg De Groot

Begrafenis regelen SleeuwijkZoekt u naar een ervaren begrafenisondernemer die een prachtige begrafenis kan regelen in de omgeving van Sleeuwijk? Dan bent u op de website van uitvaartzorg De Groot aan het juiste adres. Wij hebben namelijk veel faciliteiten waar wij over kunnen beschikken om een prachtige begrafenis voor uw overleden dierbare te laten plaatsvinden. Bij Uitvaartzorg De Groot vinden wij het erg belangrijk om in de tegenwoordige verwachtingen van een uitvaartzorg mee te gaan. Zo geven wij u veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Wij staan 24/7 voor u klaar wanneer u onze hulp nodig heeft. Wanneer u de uitvaart door Uitvaartzorg De Groot laat verzorgen, worden alle zorgen uit uw handen ontnomen. Wij gaan namelijk alles voor u regelen; het annuleren van verzekeringen, het aanmelden van overlijden en alle andere randzaken die hierbij komen kijken. U krijgt dan de tijd om te rouwen, nu dit hard nodig is.

Laat een prachtige begrafenis in Sleeuwijk regelen door de ervaren uitvaartbegeleiders van Uitvaartzorg De Groot

Wanneer u ons voor het eerst contacteert, zal ons verzorgingsteam naar u toe komen voor de verzorging van het lichaam van uw dierbare. Ook gaan wij een gesprek bij u voeren over wat u de komende tijd kunt verwachten, en wat uw wensen zijn voor de uitvaart van uw dierbare. Hier luisteren wij aandachtig naar, en ook gaan wij dan kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Er is namelijk meer mogelijk bij een begrafenis dan u denkt. U leest alles over de mogelijkheden bij de uitvaart op deze pagina. Wat betreft de kosten van een begrafenis kunnen deze verschillen per gemeente. Wij zijn transparant in onze werkwijze en zullen u alle keuzes voorleggen. Zo kunt u binnen uw eigen budget en uw persoonlijke wensen een onvergetelijke uitvaart laten verzorgen voor uw dierbare.

Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.