Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis regelen Rijswijk

Begrafenis regelen Rijswijk laat u doen door Uitvaartzorg De Groot

Begrafenis regelen RijswijkWilt u een prachtige en onvergetelijke begrafenis laten regelen door een ervaren uitvaartonderneming? Dan bent u bij Uitvaartzorg De Groot aan het juiste adres. Wij zijn immers een ervaren uitvaartverzorger in Gorinchem en omgeving. Wij weten veel af van de mogelijkheden die beschikbaar zijn wij een begrafenis in Rijswijk. Bij Uitvaartzorg De Groot staat persoonlijke aandacht centraal. Wij weten als geen ander hoe hectisch, moeilijk en tijdrovend de periode van het overlijden van een naaste kan zijn. Daarom staan wij voor, tijdens en na de uitvaart altijd voor u klaar. U wordt volledig ontzorgd, zodat u de tijd heeft om te rouwen. U krijgt een vaste uitvaartverzorger toegewezen, wat uw vaste aanspreekpunt wordt voor de uitvaart. Ons team staat dag en nacht voor u klaar, om te luisteren naar uw laatste wensen en om uw vragen te beantwoorden. Wilt u meer weten over het laten regelen van een begrafenis in Rijswijk, lees dan verder.

Laat een prachtige begrafenis in Rijswijk volledig regelen door de ervaren uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg De Groot

Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen die de wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden vervullen. U zult samen met uw uitvaartverzorger in een gesprek gaan om alle wensen voor de uitvaart te bespreken. Dan gaan wij aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget de uitvaart volgens uw wensen samenstellen. Het is belangrijk dat u weet dat er veel mogelijk is bij een begrafenis. U kunt uiteraard de begraafplaats zelf uitkiezen. De kosten van de begraafplaats kunnen bovendien verschillen per gemeente. Verder kunt u de decoratie, het rouwvervoer en meer volledig personaliseren naar uw eigen wensen. U kunt zelf ook een gedeelte verzorgen, als u dit wenst. Wij helpen u hier graag mee verder.

U kunt ons contacteren via de contact pagina. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.